Tutustu Danske Bankin Uusiin Jäsenetuihin 2024!

Vuosi 2024 tuo mukanaan hyviä uutisia Suomen Osakesäästäjien jäsenille! Danske Bank laajentaa kumppanuuttaan tarjoamalla entistäkin houkuttelevampia etuja, jotka tukevat sekä sijoittamistasi että päivittäisiä rahoituspalveluiden tarpeitasi. Meillä on erityisen iloisia uutisia uudelle jäsenelle: jäsenyytesi voi kattaa itse itsensä! Lisäksi jäsenenä nautit nyt Danske Bankin Premium-palvelusta puoleen hintaan.

Uudet edut vuodelle 2024

Jäsenmaksuetu

Danske Bank maksaa uudelle asiakkaalle Suomen Osakesäästäjien jäsenyyden jopa kahdeksi vuodeksi. Danske Bank maksaa uusille vuonna 2024 Osakesäästäjien jäsenedun käyttöön ottaneille asiakkaille Suomen Osakesäästäjien jäsenyyden vuodeksi 2025 (arvo 38 euroa). Jos avaat sijoituspalvelun (esim. Danske Kaupankäynti Online) ja teet vähintään 5 toteutunutta sijoitustoimeksiantoa vuoden aikana, maksaa Danske Bank myös vuoden 2026 jäsenyytesi.

Premium-etu

Danske Premium -palvelu puoleen hintaan, vain 6,25 euroa/kk. Tutustu Danske Premium -asiakkuuden etuihin ja ehtoihin danskebank.fi /premium

Sijoittamisen edut

Maksuton kaupankäyntipalvelu ja osakkeiden säilytys

Maksuton Danske Kaupankäynti Online -palvelu osakekauppaa ja kotimaisten ja ulkomaisten osakkeiden säilytystä varten. Etu koskee myös osakesäästötiliä.

Alennetut kaupankäyntipalkkiot

Kaupankäyntipalkkio enintään 0,12 % /min. 5€, sekä kotimaisilla että ulkomaisilla osakkeilla ja ETF:llä Danske Kaupankäynti Online -palvelussa. Etu koskee myös osakesäästötiliä.

Varainhoidosta ja sijoitusneuvonnasta 10 % alennus

Saat 10 % alennuksen sekä Danske Varainhoidon varainhoitopalkkioista että Danske Sijoitusneuvonnan neuvontapalkkioista.

Maksuton Reaaliaikapalvelu

Reaaliaikaiset pohjoismaiset pörssikurssit ja reaaliaikaiset Kauppalehden ja Dow Jonesin uutiset.

PS-tili eläkesäästämiseen

Danske Bankissa voit avata myös PS-tilin eläkesäästämiseen.

Salkkulimiitti – joustava rahoitusratkaisu sijoittajalle*

Sinulta ei peritä salkkulimiitin toimitusmaksua tai järjestelypalkkiota Normaalisti kulut ovat 0,50 % salkkulimiitin pääomasta, aina kuitenkin vähintään 300 €. *Edellyttää Private Banking -asiakkuutta.

Maksuton Danske-tili ja verkkopankkitunnukset sijoitusten hoitamista varten

Päivittäispankkipalveluiden edut

Saat 50 % alennuksen Danske Platinum Plus -päivittäispalvelupaketin kuukausimaksuista ja Mastercard Platinum -luottokortin vuosimaksusta.

Lainaedut

Asuntolaina ilman kuluja

Sinulta ei peritä asuntolainan toimitusmaksua tai järjestelypalkkiota, kun siirrät asuntolainasi Danske Bankiin. Normaali asuntolainan toimitusmaksu ja järjestelypalkkio on 0,60 % lainan pääomasta, aina kuitenkin vähintään 300 €.

Sijoitusasuntolaina ilman kuluja

Sinulta ei peritä sijoituslainan toimitusmaksua tai järjestelypalkkiota. Normaali lainan toimitusmaksu ja järjestelypalkkio on 0,50 % lainan pääomasta, aina kuitenkin vähintään 300 €.

Lyhennysvapaa maksutta*

Voit hakea 4–12 kk pituista lyhennysvapaata jaksoa ilman toimitusmaksua. Säästät vähintään 180 € myönnetyltä lyhennysjaksolta.

Tämä ei ole pankin tarjous. Lainan ehdoista sovitaan henkilökohtaisesti. Lainan, luottokortin ja lyhennysvapaiden myöntäminen edellyttävät aina hyväksyttyä luottopäätöstä. Luottopäätöksen tekemistä varten Danske Bank tarkistaa asiakkaan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä.

Laina- lyhennysvapaaedut koskevat 1.11.2019 alkaen myönnettyjä lainoja.

Aktivoi etu, toimi näin

  • Klikkaa itsesi osoitteeseen www.danskebank.fi/osakesaastajat/ ja seuraa sivun tarkkoja ohjeita etujen aktivoimiseen.
  • Olethan tilauksiin ja niiden sekä palveluiden sisältöihin liittyen yhteydessä suoraan palveluntarjoajaan.
  • Lisätietoja saat soittamalla Danske Bankin Sijoitusasiantuntijakeskukseen 0200 20109 (pvm/mpm), ma-pe 8-16.
  • Etujen voimassaolo tarkistetaan vuosittain. Etujen jatkuminen vaatii voimassaolevan Suomen Osakesäästäjien jäsenyyden.

Esimerkki asuntolainasta: Jos asiakas ottaa 170 000 euron asuntolainan, jossa laina-aika olisi 25 vuotta ja lainan viitekorkona käytetään 12 kk euribor-korkoa, lainan kokonaiskorko olisi 4,334 % (Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 4,510 %). Luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä on 282 341,45 euroa, sis. järjestelypalkkion 1020 euroa ja automaattisen tiliveloituksen maksun 2,70 euroa/maksuerä. Maksuerien lukumäärä on 300 kpl. Esimerkki laskettu 5.1.2024 korkotiedoilla.

Mastercard Platinum Credit / Debit luoton korko on 3 kuukauden euribor lisättynä 9 prosenttiyksiköllä. Luottokortin todellinen vuosikorko on 18,0 % laskettuna 4 000 euron luotolle (5.1.2024). Arvioitu maksettavaksi tuleva luoton kokonaismäärä korkoineen ja kuluineen on 4 363,57 euroa laskettuna 4 000 euron luotolle (5.1.2024). Arvioitu maksettavaksi tulevan luoton kokonaismäärä ja todellinen vuosikorko on laskettu olettaen, että luottoaika on yksi vuosi ja luotto on nostettu kokonaan, luoton korko on 13,0 % sekä vuosittainen korttimaksu 76 euroa pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä eränä kuukauden välein. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Korko muuttuu kolmen kuukauden välein maalis-, kesä-, syys- ja joulukuun ensimmäisen pankkipäivän viitekoron mukaisesti. Kortin myöntäminen edellyttää, että luoton myöntämisen ehdot ovat täyttyneet. Luoton myöntää Danske Bank A/S, Suomen sivuliike.