Someron Osakesäästäjät

Yhteystiedot

Sihteeri
Joni Rintamaa
puh: 050- 511 8557
email: joni.rintamaa(at)saastopankki.fi

PJ
Hannu Heikkilä
puh: 0500- 535 099
email: hannu.heikkila(at)heiklan.fi

Someron Osakesäästäjät ry lyhyesti

Someron Osakesäästäjät ry on Someron, Forssan, Loimaan ja Salon seuduilla toimiva osakesäästäjien ja sijoittamisesta kiinnostuneiden aatteellinen, sitoutumaton yhdistys, jonka tarkoituksena on ajaa ja valvoa jäsentensä etuja arvopaperisäästämiseen ja sijoittamiseen liittyvissä asioissa. Yhdistys on perustettu v 1999. Jäsenmäärä on  tällä hetkellä n. 300.

Suomen Osakesäästäjät ry

Yhdistyksen kautta jäsenet ovat jäseninä myös Suomen Osakesäästäjät ry:ssä, joka on valtakunnallinen osakkeenomistajien etujärjestö, jonka tarkoitus on edistää osakesäästämistä ja muuta yksityishenkilöiden varojen hallintaa. Liiton tärkeimmät tehtävät ovat edunvalvonta ja oikean tiedon välittäminen. Katso jäsenedut ylävalikon ”jäsenedut”-kohdasta.

Someron Osakesäästäjien toimintaa

Sääntömääräisten kevät- ja syyskokousten lisäksi jäsenistöä on koottu yhteen erilaisiin sijoituksen teemailtoihin. Myös keskusliiton järjestämille sijoitusristeilyille on järjestetty kuljetuksia, kuten myös Helsingin ja Tampereen Sijoitusmessuille. Myös Pörssisäätiön järjestämiin pörssi-iltoihin on osallistuttu. Lukiossa on vuodesta 2014 lähtien järjestetty keväisin sijoituskilpailu.