Suomen Osakesäästäjien verkosto

Suomen Osakesäästäjät on verkosto kaikille sijoittajille ja sijoittamisesta kiinnostuneille. Verkoston tavoitteena on innostaa ja opastaa suomalaisia sijoittamaan ja säästämään fiksusti. Jäseneksi ovat tervetulleita kaikki sijoittamisesta kiinnostuneet. Sijoitustyyli on vapaa. Säästää voi säännöllisesti rahastoihin, sijoittaa aktiivisesti osakkeisiin tai tehdä kumpaakin.

Jäseneksi

Liity Osakesäästäjien jäseneksi täyttämällä sähköinen lomake. Liittymällä jäseneksi 11.4. jälkeen saat loppuvuodeksi 2023 jäsenyyden hintaan 20 € (tarjoushinta koskee digi- ja printtijäsenyyttä). Tämän jälkeen jäsenyys jatkuu normaalihintaisena.

Suomen osakesäästäjien jäsenmaksut vuonna 2023

Varsinainen jäsen (printtilehti) 38€

Varsinainen jäsen (digilehti) 30€

Perhejäsen (ei lehteä) 15€

Nuorten Osakesäästäjien jäsenyys (digilehti) 15€

Jäsenedut

Osakesäästäjien jäsenenä saa pääsyn rahanarvoisiin jäsenetuihin. Näihin kuuluvat Osakesäästäjien oma talouslehti Viisas Rahatapahtumatoiminta yritysesittelyineen ja -vierailuineen, sijoituskerhoineen ja koulutustilaisuuksineen sekä tarjoukset ja alennukset erilaisista sijoituspalveluista ja -julkaisuista. Muun muassa edullisemmat kaupankäyntipalkkiot ja analyysipalvelut sekä alennukset talouslehtien tilauksista säästävät huiman siivun kuluissa ja auttavat pysyttelemään ajan tasalla eläväisessä sijoitusmaailmassa.

Vahva yhteisö

Osakesäästäjien jäsenet muodostavat suomalaisten yksityissijoittajien yhteisön, johon kuuluminen on paitsi arvokasta itsessään tuottaa myös sanallemme painoarvoa. Yksittäisen sijoittajan on todella vaikea vaikuttaa esimerkiksi verotukseen ja omistamista koskevaan lainsäädäntöön. Joukolla on tässäkin tapauksessa voimaa, ja Osakesäästäjien tekemä edunvalvontatyö yksityissijoittajien eteen ja kotimaisen omistamisen edistämiseksi on sitä vaikuttavampaa mitä enemmän jäseniä sillä on takanaan.

Jokaisella on oikeus vaurastua ja kaikki uudet vaurastumisen tielle saapuvat auttavat samalla koko sijoittajayhteisöä. Kasvu edesauttaa ja ollessaan tarpeeksi kovaa suorastaan pakottaa omistusmyönteisyyden lisääntymiseen myös lainsäädännöllisellä tasolla.

Tutustu vaikuttamistyöhön

Nuoret Osakesäästäjät

Jokaisen nuoren tulisi aloittaa säästäminen ja sijoittaminen, nimittäin sijoittajan paras ystävä on aika. Alle 30-vuotiaille suunnattu Nuoret Osakesäästäjät on verkosto nuorille sijoittajille ja sijoittamisesta kiinnostuneille. Verkosto haluaa innostaa ja opastaa nuoria sijoittamaan ja säästämään fiksusti sekä edistää nuorten sijoittajien asemaa yhteiskunnassa. Vaatimattomana tavoitteena on tehdä mahdollisimman monesta nuoresta miljonääri!

Tutustu Nuorten Osakesäästäjien toimintaan