Haluatko sijoittaa ja vaurastua? Suomen Osakesäästäjät on verkosto, joka auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi.  

Me olemme yhteisö, joka yhdistää yksityissijoittajat ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla mukana sijoittamisen ja säästämisen kulttuurin edistämisessä Suomessa. 

Miksi sinun kannattaa liittyä? 

  • Jäsenedut: Jäsenenämme saat rahanarvoisia etuja, jotka auttavat sinua sijoittamaan järkevämmin ja tehokkaammin. 
  • Yhteisöllisyys: Osakesäästäjien yhteisössä voit jakaa kokemuksesi muiden sijoittajien kanssa ja oppia heiltä. 
  • Vaikutusmahdollisuus: Liittymällä jäseneksi saat mahdollisuuden vaikuttaa siihen, miten sijoitusmaailma kehittyy Suomessa. Yhdessä olemme vahvempia ja voimme paremmin ajaa sijoittajien etuja.

Kuka voi liittyä jäseneksi? 

Kaikki, jotka ovat kiinnostuneita sijoittamisesta, ovat tervetulleita! Sijoitustyyli on vapaa – voit säästää rahastoihin, sijoittaa aktiivisesti osakkeisiin tai tehdä molempia. Meidän yhteisömme on monimuotoinen. 

Jäsenyyden tasot: 

  • Suomen Osakesäästäjät ry on valtakunnallinen järjestö, joka tarjoaa jäsenilleen jäsenetuja, kuten pankki- ja välittäjäetuja, toimittamansa Viisas Raha -lehden 8 kertaa vuodessa ja sijoittamiseen liittyviä tapahtumia
  • Paikallisyhdistykset ympäri Suomen järjestävät tapahtumia, kuten yritysesittelyjä, sijoituskerhoja ja koulutustilaisuuksia. 
  • Nuoret Osakesäästäjät on verkosto alle 30-vuotialle sijoittajille ja sijoittamisesta kiinnostuneille. Tarjoaa mahdollisuuden osallistua tapahtumiin, koulutustilaisuuksiin ja ekskursioihin. 

Jäseneksi liittyminen ja jäsenmaksut 

Liity Suomen Osakesäästäjien ja paikallisyhdistyksen jäseneksi täyttämällä sähköinen liittymislomake. Alle 30-vuotiaana voit samalla liittyä Nuorten Osakesäästäjien verkostoon (NOS jäsenlaji) ja saada jäsenyydestä alennuksen. Myös perhejäsenenä (perhejäsen jäsenlaji) saat jäsenyydestä alennuksen. 

Suomen Osakesäästäjien jäsenmaksut:

Varsinainen jäsen (printtilehti+digilehti) 38€. Loppuvuosi 2024 20€.

Varsinainen jäsen (digilehti) 30€. Loppuvuosi 2024 20€.

Perhejäsen (ei lehteä) 15€

Nuorten Osakesäästäjien jäsenyys (digilehti) 15€

Osakesäästäjien paikallisyhdistykset – tapaa muita sijoittajia, opi uutta ja vaikuta 

Osakesäästäjien jäsenenä kuulut automaattisesti paikallisyhdistykseen, jonka voit valita vapaasti liittyessäsi. Paikallisyhdistykset ovat paikkoja, joissa voit tavata muita sijoittajia, jakaa kokemuksiasi ja oppia uutta.  

Paikallisyhdistyksen kautta voit myös vaikuttaa Osakesäästäjien edunvalvontatyöhön, jolla on tärkeä rooli siinä, miten sijoitusmaailma kehittyy Suomessa. Järjestö ajaa sijoittajien etuja ja edistää vastuullista sijoittamista.  

Tässä muutama konkreettinen esimerkki vaikuttamistyöstämme

  • Osakesäästäjien ansiosta sijoittajien verotusta on uudistettu useaan otteeseen. 
  • Osakesäästäjien ansiosta osakeyhtiölakia on muutettu sijoittajien kannalta paremmaksi. 
  • Osakesäästäjien ansiosta suomalaiset yritykset ovat avoimempia sijoittajille. 

Nuoret Osakesäästäjät – NOS 

Jos olet alle 30-vuotias ja kiinnostunut sijoittamisesta, Nuoret Osakesäästäjät on sinulle suunniteltu verkosto. NOS tarjoaa mahdollisuuden osallistua tapahtumiin, koulutustilaisuuksiin ja ekskursioihin, jotka on suunnattu erityisesti nuorille sijoittajille. Tapahtumissa voit jakaa kokemuksiasi ja oppia sijoittamisesta muilta nuorilta. Tapahtumia voit seurata tapahtumakalenterissa ja Instagramissa

Jokaisen nuoren tulisi aloittaa säästäminen ja sijoittaminen, sillä aika on sijoittajan paras ystävä. 

Liity Osakesäästäjien jäseneksi ja hyödynnä kaikki jäsenyyden edut. Jäsenmaksun voi maksaa helposti verkossa. 

Jäsenyys astuu voimaan heti liityttyäsi. Jäsenetujen aktivoinnista saat lisätietoa kunkin palveluntarjoajan jäsenetusivulta

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Autamme sinua mielellämme!