Nuoret Osakesäästäjät

Verkosto nuorille sijoittajille ja sijoittamisesta kiinnostuneille. Verkoston tavoitteena on innostaa ja opastaa nuoria sijoittamaan ja säästämään fiksusti sekä edistää nuorten edunvalvontaa.

Nuorten osakesäästäjien jäsenyys 15€ vuonna 2023.

Liity jäseneksi nyt

Jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen.

Koulutukset

Osakesäästäjien suositut koulutukset tarjoavat osallistujalle riippumatonta tietoa sijoittamisesta selkeästi ja ymmärrettävästi.

Tapahtumat ja tapaamiset

Nuorille on järjestetty yritysvierailuja ja -esittelyjä sekä After Pörssi -tapaamisia, joihin voi tulla myös ihan vain tapaamaan muita sijoittamisesta kiinnostuneita nuoria. Seuraavat livetapahtumat nuorille suunnitteilla vuodelle 2023!

Opetusmateriaalia

Hyödynnä Opetusmateriaalia-sivun harjoitukset, jotka soveltuvat tehtävästä riippuen parhaiten yläkoulun tai lukion tunneille.

Vaatimattomana tavoitteena on tehdä mahdollisimman monesta nuoresta miljonääri.

Nuorten Osakesäästäjien livetapahtumat

  • Tapahtumassa nuoret pääsevät verkostoitumaan samanhenkisten nuorten kanssa rennon keskustelun merkeissä.
  • Kutsumme asiantuntijan kertomaan markkinasta, sijoittamisesta ja/tai omista arvokkaista opeistaan sijoittamiseen liittyen, joita he ovat kokeneet vuosien varrella
  • Nuorille on järjestetty yritysvierailuja, After Pörssi -tapaamisia ja sijoitusbrunsseja.

Pörssi-ilmiöt

Webinaari

  • Webinaarin alussa Danske Bankin senior strategi Kaisa Kivipelto kertoo omasta urapolustaan. Tämän jälkeen pohditaan mm.:
  • Vaikuttaako pörssi-ilmiöt kurssikehitykseen ja onko näiden anomalioiden hyödyntäminen kannattavaa?
  • Voiko pörssi-ilmiöitä hyödyntämällä parantaa tuottoa?
  • Mitä pörssikurssille tapahtuu kun osinko irtoaa?

Katso tallenne

Rahanarvoiset edut ja nuorten oikeudet

Säästä rahaa – yli 2000€ edestä etuja

Korkeatasoinen Viisas Raha on suomalaisen sijoittajan talouslehti ja ilmainen Osakesäästäjien jäsenille. Olemme neuvotelleet Osakesäästäjien jäsenille monipuoliset edut, joiden arvo on yli 2000 €.

Tutustu kaikkiin etuihin

Nuorten asialla

Valvomme yksityissijoittajien etuja ja ajamme nuorille tärkeitä asioita edunvalvonta- ja vaikuttamistyössämme. Mahdollisimman monen nuoren tulee saada kokeilla sijoittamista turvallisessa ympäristössä, toimimme kumppanina lukioliasten sijoittajakoulussa

Edunvalvonta ja vaikuttamistyö