Nuoret Osakesäästäjät

Verkosto nuorille sijoittajille ja sijoittamisesta kiinnostuneille. Verkoston tavoitteena on innostaa ja informoida nuoria sijoittamisesta ja säästämisestä, tarjota matalan kynnyksen yhteisö samanhenkisille nuorille lähtökohdista riippumatta ja edistää nuorten edunvalvontaa. 

Nuorten osakesäästäjien jäsenyys 15€ vuonna 2024.

Liity jäseneksi nyt

Jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen.

Koulutukset

Osakesäästäjien suositut koulutukset tarjoavat osallistujalle riippumatonta tietoa sijoittamisesta selkeästi ja ymmärrettävästi.

Tapahtumat ja tapaamiset

NOS järjestää aktiivisesti erilaisia tapahtumia, joihin nuoret voivat tulla oppimaan lisää eturivin asiantuntijoilta sekä tapaamaan muita sijoittamisesta ja säästämisestä kiinnostuneita nuoria. Jäsenenä saat sähköpostiin infoviestit aina tulevista tapahtumista! 

Opetusmateriaalia

Hyödynnä Opetusmateriaalia-sivun harjoitukset, jotka soveltuvat tehtävästä riippuen parhaiten yläkoulun tai lukion tunneille.

Visiomme on luoda nuorille yhtäläiset mahdollisuudet omien taloudellisten tavoitteidensa saavuttamiseksi lähtökodista riippumatta.

Nuorten Osakesäästäjien livetapahtumat

  • Nuoret Osakesäästäjät järjestävät nuorille on yritysvierailuja, vapaamuotoisia After Pörssi -tapaamisia ja sijoitusbrunsseja.  
  • Tapahtumissa saamme kuulla eri alojen asiantuntijoiden esityksiä markkinasta, sijoittamisesta ja yrityksistä sekä yksityishenkilöiden arvokkaita oppeja ja tarinoita sijoittamiseen liittyen, joita he ovat kohdanneet vuosien varrella 
  • Nuoret pääsevät verkostoitumaan samanhenkisten nuorten kanssa rennon keskustelun merkeissä ja keskustelemaan puhujien kanssa.  
  • Tapahtumia järjestetään aktiivisesti ja ne julkaistaan Suomen Osakesäästäjien tapahtumakalenterissa, lähetetään jäsenistölle sähköpostilla ja julkaistaan sosiaalisessa mediassa mm. Instagramissa. 

Virtuaaliset tapahtumat

Webinaari

  • Webinaarin alussa Danske Bankin senior strategi Kaisa Kivipelto kertoo omasta urapolustaan. Tämän jälkeen pohditaan mm.:
  • Vaikuttaako pörssi-ilmiöt kurssikehitykseen ja onko näiden anomalioiden hyödyntäminen kannattavaa?
  • Voiko pörssi-ilmiöitä hyödyntämällä parantaa tuottoa?
  • Mitä pörssikurssille tapahtuu kun osinko irtoaa?

Katso tallenne

Rahanarvoiset edut ja nuorten oikeudet

Säästä rahaa – yli 2000€ edestä etuja

Korkeatasoinen Viisas Raha on suomalaisen sijoittajan talouslehti ja ilmainen Osakesäästäjien jäsenille. Olemme neuvotelleet Osakesäästäjien jäsenille monipuoliset edut, joiden arvo on yli 2000 €.

Tutustu kaikkiin etuihin

Nuorten asialla

Valvomme yksityissijoittajien etuja ja ajamme myös nuorille tärkeitä asioita edunvalvonta- ja vaikuttamistyössämme. Mahdollisimman monen nuoren tulee saada kokeilla sijoittamista turvallisessa ympäristössä, toimimme mm. kumppanina lukiolaisten sijoittajakoulussa.

Edunvalvonta ja vaikuttamistyö