Viisas Raha uudistui!

Viisaan Rahan verkkosivusto tarjoaa jatkossa entistä enemmän sisältöä sijoittajille!

Viisaan Rahan verkkosivusto ja digilehti ovat uudistuneet. Tuttujen uutis- ja blogisisältöjen sekä vakiosarjojen lisäksi tarjolla on jatkossa myös vain Suomen Osakesäästäjien jäsenille tarkoitettuja sisältöjä. Niitä pääset lukemaan kirjautumalla sivustolle omilla Osakesäästäjien tunnuksillasi. Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia, löydät ohjeet niiden luomiseen tämän artikkelin lopusta.

Suomen Osakesäästäjien jäsenenä voit lukea Viisaan Rahan printtilehden numerot myös digitaalisina versioina. Uudistuneen näköislehden löydät Viisaan Rahan sivuston tai Viisas Raha -sovelluksen kautta.

Lataa sovellus puhelimeesi Google Play Storesta (Android) tai App Storesta (Apple). Pääset kirjautumaan sovellukseen Suomen Osakesäästäjien tunnuksillasi.

Uutta näköislehteä on helppo lukea myös mobiililaitteella. Palvelussa voit myös kuunnella lehden artikkeleita sekä hakea hakusanoilla artikkeleita koko arkiston sisällöstä!

Mikäli käytössäsi ei vielä ole Suomen Osakesäästäjien tunnuksia, voit luoda ne seuraavin ohjein. Huomaathan, että sähköpostin on oltava sama minkä olet rekisteriimme ilmoittanut:

  1. Klikkaa www.viisasraha.fi -sivulla Kirjaudu.
  2. Kirjautumisikkunassa klikkaa ”Tilaa uusi salasana” -linkkiä.
  3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi sille varattuun Sähköpostiosoitteesi -kenttään ja klikkaa Lähetä-painiketta.
  4. Avaa Salasanan palautus -sähköposti ja kopioi siellä oleva varmistuskoodi leikepöydälle.
  5. Avaa välilehti, jossa olit klikannut ”Tilaa uusi salasana” -linkkiä ja liitä varmistuskoodi sille varattuun kenttään.
  6. Uusi salasanasi ohjeiden mukaan.
  7. Luomasi tunnukset toimivat www.suomenos.fi jäsensivuilla ja www.viisasraha.fi -sivuilla sekä Viisaan Rahan sovelluksessa.