Osakesäästäjien jäsensuosittelukampanja 2024: tuo kaksi uutta ja nauti jäsenyydestäsi ilmaiseksi

Nyt meillä Osakesäästäjissä on sinulle jotain, mikä saa sinut varmasti innostumaan. Olemme käynnistäneet uuden jäsensuosittelukampanjan, joka ei vain palkitse sinua vaan myös tuo sijoittamisen ja säästämisen mahdollisuudet ystäviesi ja perheesi ulottuville.

Missiomme ”Jokaisella on oikeus vaurastua”, kertoo paljon siitä, miksi olemme olemassa. Se ei ole vain lausahdus; se on sitoumus. Tavoitteenamme on tehdä säästämisestä ja sijoittamisesta helposti lähestyttävää ja ymmärrettävää kaikille suomalaisille. Teemme jatkuvasti töitä kasvattaaksemme tietoisuutta säästämisen ja sijoittamisen tärkeydestä kaikille ihmisille ja yhteiskunnalle.

Miksi Osakesäästäjien jäsenyys on järkevä valinta?

Kun liityt Suomen Osakesäästäjiin, astut osaksi yhteisöä, joka tukee aktiivisesti sijoittamistasi. Jäsenenä saat käyttöösi monenlaisia etuja: alennuksia pankkipalveluista ja välityspalkkioista, Viisas Raha -talouslehden tuoreet sisällöt sekä pääsyn inspiroiviin koulutuksiin ja tapahtumiin. Meidän yhteisömme tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa sijoittajana ja hyödyntää yhteisön voimaa sijoittamisessa.

Uusi jäsensuosittelukampanja: Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo

Tiedämme, että yhdessä olemme enemmän. Siksi olemme suunnitelleet jäsensuosittelukampanjan, joka palkitsee sekä sinut että tuo sijoittamisen ja säästämisen ilon lähimmäistesi ulottuville. Kutsumalla kaksi uutta jäsentä liittymään Osakesäästäjiin, sinä nautit jäsenyydestäsi vuoden 2025 ajan veloituksetta. Tämä on mainio tapa jakaa jäsenyyden hyöty ja vahvistaa yhteisöämme.

Kampanjan edut ja säännöt 

Suositteluita jakava henkilö voi olla nykyjäsen tai uusi liittyvä jäsen. Suosittelijaa käyttävien pitää olla uusia liittyviä jäseniä. Kampanja-aika ulottuu 1.2.2024 – 31.12.2024, ja osallistuminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Liittymään pääsee kotisivuillamme Osakesäästäjien jäsenyys – Suomen Osakesäästäjät  Varmista, että uudet jäsenet lisäävät liittymislomakkeeseen suosittelijan *) jäsennumeron, jotta voimme tunnistaa suosituksesi. Jäsentyypillä ole merkitystä kampanjaan osallistumisen kannalta. Ei ole väliä, ovatko nämä uudet jäsenet perheenjäseniä, sukulaisia tai ystäviä; kaikki lasketaan. Onnistuneesti kaksi uutta jäsentä hankkineille jäsenille tarjoamme vuoden 2025 jäsenyyden ilmaiseksi, ja viisi uutta jäsentä hankkineet saavat lisäksi Osakesäästäjien tyylikkään hupparin. Kampanjan säännöt

Tavoitteenamme 100.000 jäsentä

Tämä on hieno tilaisuus kutsua ystävät ja perhe mukaan ja näin edistää säästämisen ja sijoittamisen kulttuuria. Jokainen uusi jäsen vie meitä askeleen lähemmäksi tavoitetta. Liittymällä Osakesäästäjiin ja suosittelemalla meitä eteenpäin, sinä autat meitä kasvattamaan jäsenmääräämme ja vahvistamaan yhteisöämme. Yhdessä voimme edistää sijoittamisen kulttuuria Suomessa.

Jos sinulla herää kysymyksiä jäsenyydestä tai kampanjasta, älä epäröi ottaa yhteyttä. Olemme täällä sinua varten, valmiina auttamaan! toimisto@osakeliitto.fi

*) Jäsennumerosi saat selville Viisas Raha -lehden osoitekentästä, laskusta, kotisivujen omat tiedot kohdasta tai tiedustelemalla toimisto@osakeliitto.fi.